Friss topikok

Itt van Charles Bronson

Riva 2009.03.12. 10:36

Nagy-Britannia legveszélyesebb bűnözőjéről a fanatsztikus dán, Nicolas Winding Refn rendezett filmet, Bronsont Tom Hardy alakítja a filmben. Charles Bronson, aki most 56 éves,  34 éve ül a West Yorkshire-i Wakefiled börtönben. „Találkozunk az Oscar-átadón” - üzente Bronson az egyik londoni mozi VIP közönségének a közelgő március 13-i premier alkalmából.

A moziban lejátszott hangfelvétel miatt viszont botrányt robbantott ki a börtönőrök szakszervezete, mivel egy életfogytiglanra ítélt fogoly nem nyilatkozhat engedély nélkül a nagy nyilvánosság előtt. A ma már médiasztárnak számító elítéltet eredetileg Michael Petersonnak hívták, de Charles Bronson 74-es Bosszúvágy című filmjének hatására felvette a színész nevét. Még ugyanebben az évben letartóztatták és elítélték fegyveres rablásért. A börtönben töltött idő alatt könyvet írt a testépítésről, és számos díjat nyert a verseivel és a festményeivel, 2000-ben viszont életfogytiglanra ítélték, miután 44 órán keresztül fogva tartotta a művészeti tanárát.

Címkék: charles vip bronson

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riva.blog.hu/api/trackback/id/tr60997462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása