Friss topikok

I. kategóriás kaszinó nyílik Magyarországon!

Riva 2009.03.09. 10:28

Ezerötszáz játékautomatás, I. kategóriás kaszinót szeretne a Pénzügyminisztérium Közép-Dunántúlra. Jelenleg öt játékkaszinó működik itthon. Újabb játékkaszinó alapítására és működtetésére írt ki koncessziós pályázatot a Pénzügyminisztérium. A Közép-Dunántúlon létesítendő kaszinó koncessziója húsz évre szólna, a kaszinó első kategóriás lenne, tehát legalább ezerötszáz játékautomatával rendelkezne, és a vendégek legalább száz játékasztalon is próbára tehetnék szerencséjüket.

Magyarországon jelenleg nincs első kategóriás kaszinó, bár  az Eurovegas Hungary Zrt. tavaly beadta kérelmét. Projektjük első ütemében Hegyeshalom és Bezenye között egy huszonkét szintes, háromszáztizenkét szobás, négycsillagos szállodát húznának fel kaszinóval, ahol ezerötszáz automata és száz játékasztal kapna helyet. Magyarországon jelenleg öt játékkaszinó működik. Kettő Budapesten, egy Sopronban, egy Győrben és egy Kecskeméten. A fővárosiak és a soproni koncesszióban van, a győri és a kecskeméti állami monopólium.

Címkék: magyarország i. kaszinó kategóriás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://riva.blog.hu/api/trackback/id/tr82990887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TBALAZS · http://eloszto.blog.hu 2009.03.09. 10:58:36

Nagyon helyes, hozzák csak a külföldiek a sok sok pénzt ide!
süti beállítások módosítása