Friss topikok

Itt a Szellemírtók 3!

Riva 2009.02.26. 13:03

A jelek szerint mégis készül a Szellemírtók harmadik része. Legalábbis a netre frissen felkerült két kézikamerás videó erről tanúskodik, melyet a állítólag a stáb egyik tagja készített a legnagyobb titokban. A hír az, hogy Dan Aykroyd nagyon szeretné elkészíteni egyik legnagyobb sikerének harmadik részét. A Szellemirtók aktuális részéről folyamatosan hallani, néha egymásnak ellentmondó híreket és az egyszeri ember már nem tudta, hogy most az animációs tervezet vagy az élőszereplős filmterv nyert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Épp ezért érdekes a most kikerült, úgymond bónusz videó, melyről a feltöltője állítja, hogy a Szellemírtók 3 forgatásáról származik. A névtelen "kém" egy gombkamerát használva rögzítette egy taxi összezúzását valamint egy roncsokból összerakott szellem menetelését. Hozzátette, hogy "Igen, már forgatják és igen, a stáb egyik tagja vagyok. És nem, nem árulok el semmi részletet, mert ha rájönnek, kicsinálnak. Épp ezért beszél helyette a kis barátom."

 

Címkék: videó bónusz szellemírtók

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riva.blog.hu/api/trackback/id/tr14967498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása