Friss topikok

2 rövid hír

Riva 2009.03.31. 10:17

Martin Scorsese Shutter Island-jéhez elkészült az útmutató plakát, amelynek fő haszna, hogy most már biztosan tudni, a többször átnevezett film ezt a címet viseli majd. A plakáton sajna nem a főszereplő Leonardo DiCapriót láthatjuk, hanem annak azt az elmegyógyintézetet, ahol a film játszódik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Más: jó ideje tervezik már a Hunter S. Thompson életéről szóló The Rum Diary című filmet, eleinte még úgy volt, Benicio del Toro rendezi, végül a Withnail and I-t jegyző Bruce Robinsoné lett a feladat, de most már tényleg forog, mint azt bizonyítja is az első fotó, melyen a legendás újságíróról mintázott figurát megformáló Johnny Depp látható. A film a tervek szerint jövőre kerül a mozikba.

 

Címkék: diary rum shutter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riva.blog.hu/api/trackback/id/tr371035083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása