Friss topikok

Edward Furlong és Uwe Boll Stoic együtt

Riva 2009.04.10. 12:27

Uwe Boll Stoic-nak sajnos ismét új filmje készül, amiben a főszerepet Edward Furlong alakíthatja, akit nagyon sokra tartottam eddig. Most viszont nem a legnagyobb bónusz filmben fog szerepelni. A Darfur-ban nem csak Furlong fog játszani, hanem Billy Zane is, bár ő se nagyon munkálkodik azon, hogy karrierjét fellendítse. Kristanna Loken szintén szerepel majd, aki úgy látszik szeret Boll-lal dolgozni, hiszen ez már a harmadik közös munkájuk a rendező "úrral".

 

 

 

 

 

 

 

 

A Darfur ezúttal kivételesen nem számítógépes játék alapján készül. A történet amerikai újságírókról szól, akik Szudánban tanúi lesznek néhány kegyetlenségnek. A zsurnaliszták dilemma elé kerülnek, hogy hazarepüljenek-e és beszámoljanak a nagy nyilvánosság előtt, hogy mi történik ezen a helyen vagy pedig maradjanak és segítsenek a rászorulókon?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riva.blog.hu/api/trackback/id/tr411049873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása