Friss topikok

Stephen King legújabb könyve

Riva 2009.03.05. 17:22

Stephen King egy friss könyve jelent meg, az UR e-könyv formátumban, szerinte a megjelent elektromos könyv nem fogja elfoglalni az igazi könyv helyét.
Az e-könyv megírására Ralph Vicinanza vette rá Kinget, a New York-i irodalmi ügynök február 4-én küldte át a megszerkesztett regényt a forgalmazó Amazonhoz és két nappal később az író és ügynöke már saját e-könyv olvasóján futtathatta a szöveget.
Az UR három héttel ezelőtti megjelenése szinte egybeesett egy új e-könyvolvasó piacra dobásával. A Kindle 2 elnevezésű 360 dolláros (90 ezer forint) eszközzel könyveket, újságcikkeket és blogokat lehet letölteni a netről. A 2,99 dollárért (740 forint) olvasható UR főhőse egyetemi tanár, aki rózsaszín Kindle-ja segítségével nemcsak híres elhunyt szerzők új könyveit tudja olvasni, hanem olyan újságokat is, amelyek egy jövendőbeli eseményről szólnak. Ennek bekövetkezését kell megakadályoznia. Az irodalmi ügynök szerint az Amazon csak a kiadás után hatvan nappal fogja nyilvánosságra hozni, hogy addig hányan töltötték le az e-thrillert.

 

Címkék: stephen king ur letölthető

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riva.blog.hu/api/trackback/id/tr97983604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása