Friss topikok

Az újrafilmesítés

Riva 2009.03.17. 16:03

Az igazi King-rajongók már bizonyára látták a Tim Curry főszereplésével kifejezetten a tévék számára készített, két részben bemutatott Az című horrorra. Most ezt a filmet is szabályszerűen újra forgatják. A producerek ezúttal is azt a Dave Kajganichot kérték fel a sztori megírására, aki ezzel párhuzamosan a másik King-remake-en is dolgozik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A csatornák mélyéről kapaszkodik fel, ártatlan gyermekekre vadászik, pontosan tudja, hogy mitől lesz úrrá rajtunk a jeges rémület, és mindig a nyomunkban van. Valami, az emberi értelmet meghaladó sötét erő övezi Pennywise, a bohóc kedves figuráját, aki harminc évenként felébred álmából, hogy halálra rémissze a kis új-angliai város, Derry lakóit.
Hét gyereknek sikerül legyőznie a gonoszt, de ő pontosan harminc év múlva visszatér, hogy bosszút álljon.

 

Címkék: szabály az king

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riva.blog.hu/api/trackback/id/tr941007779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása