Friss topikok

Pedro Almodóvar új filmjének plakátja

Riva 2009.03.04. 12:30

A spanyol rendező, Pedro Almodóvar minden remekművéhez fantasztikus plakátokat készíttetett, és új filmje sem kivétel, ez elég jó promóció filmnek. A pop-art stílusú képen ismét Pedro múzsájának, a friss Oscar-díjas Penélope Cruznak az arcát láthatjuk közelről, színes háttérrel.

A Los Abrazos Rotos (Megszakadt ölelések) főhősnője láthatóan bajban van, az arckifejezés egyértelműen sugallja, hogy nem melodrámára, hanem film noirra számíthatunk és Almodóvar újra kiélheti retrómániáját. A történet középpontjában egyébként nem csak Cruz karaktere áll, hanem A rossz nevelés-ből ismerős Lluís Homar, aki egy filmrendezőt formál meg és egy balesetben megvakul, majd elveszíti az emlékezetét is. Egykori producere (Blanca Portillo a Volverből, most hajjal) segít neki visszatalálni az életbe, de ezzel pokoli titkokra derít fényt.

 

Címkék: film promóció almodóvár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riva.blog.hu/api/trackback/id/tr86979761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása