Friss topikok

Új ColorStar album

Riva 2009.02.18. 17:49

Hosszú hallgatás után új anyaggal rukkol elő február 18-án (ma) a ColorStar. A zenekar negyedik cd-je „ColorStar” kapható majd. A csapat március 6-án a Gödörben mutatja be hangzóanyagát a nagyérdeműnek.
A ColorStar a negyedik lemezzel jutott el odáig, hogy önnevével védjegyez egy korongot, tehát definiálja önmaga kolorsztárságát. Megfontolt és bölcs döntésnek látszik ez.

Az előző három lemez mind kétségtelenül izgalmas állomása volt egy talán csak félig tudatos útnak, amelynek kezdetén nagy ívben elhagyták a hazai alternatív rohamosan ellaposodó röppályáját. A ColorStar sorban 4. albuma azonban nem kevés meglepetést tartogat. Online kaszinózás közben kiválló hanganyagnak tűnik.
Mindent összevetve remek album sűrűsödött össze az elmúlt 12 év történeteiből, szépen felépített számokkal, gazdag hangszövettel és végig egyenletes belső lüktetéssel.
Aki pedig ugrálni is szeretne minderre, menjen el a legközelebbi ColorStar koncertre.

 

Címkék: online album új kaszinó colorstar

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riva.blog.hu/api/trackback/id/tr92951193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása